If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз карах мойта със 16-ки 4х100 със нейните си болтове,не съм ползвал раздвижни болтове.По принцип има възможност когато не са раздвижни болтовете да се развиват,но при мен със 200 нямаше проблем
То за ставане ше стане, ама е силно НЕпрепоръчително. Аз не бих карал така, особено пък с 200
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Пичове, имам един проблем. Надявам се да можете да помогнете ...
Имам 145, 1.3 боксер и не съм го палил от 6-7 месеца. Днес запали от раз, но педала на съединителя го няма никакъв (а си беше нормален). Казаха ми съседи на налея спирачна течност и че спирачки и съединител я ползват заедно. Налях, и то не малко. Педала на спирачката е чук (той и не беше много зле), но съединителя не се променя. Някакви идеи ...?
От няколко дена усещам, че трудно пали колата в смисъл че трудно върти. С един комшия мерихме - без включени консуматори и двг държи 12.45v. Като завърти стартера пада до към 8 волта, изключва се газовото и радиото губи станции настройки тн. Има и някво пиукане в купето като върти ама може и от радиото да е . Та дали стартера нещо или аку-то? За 1.6 двг г/д колко ah е препоръчително? Забравих да кажа зарежда нормално 14.3-.4v.
Здравейте,
Насочил съм се към джанти 17" с гуми 205/40/17. Колата е 145 qv с ниско окачване.
Какво е максималното ЕТ и J към което мога да се насоча ?
Благодаря
Като външен диаметър 205/40 ще ги събереш.Принципно и 8J джанта влиза с ЕТ 35...но след Калояново пластмасовите подкалници си взеха . При по-неагресивно каране с твърдо окачване не вярвам да е проблем.
Инъче мойте жанти са 4х100 с раздвижни болтове и доооста често се развъртат до и над 200 , виждали са трак дей-ве...без проблеми досега, да чукна на дърво
Друг интересен факт е , че ми се наложи да пътувам 300 км със скорости 90-100 , не повече от 120 и до 3к об......и о, чудо-даде разход 7/100. За пръв път ми се случи това от над 6г и над 80 000 км. с тоя кош
здравейте колеги Имам alfa 145 има си централно На ключа светва но не работи можете ли да ми помогните от къде може да идва проблема благодаря предварително
Колеги, препоръчайте добър майстор за тоците на 146ца в Пловдив. Имах проблем с чистачиките, разбъзиках релетата под кормилото и сега не ми работи километража и фаровете.....
Comment